måndag 8 mars 2010

Äntligen

Såååå nu är den tillbaka till det normala =). Höll på i dryga timman igår med att först ta reda på va felet va o hur man får bort den. Det visade sig att man kan faktiskt ta bort den via layouten viloket ja inte lyckades me igår efter ett massa försök. Gissade på att man va tvungen att hinna få bort den innan den omdirigerades för d gjorde den även när man gick in på "redigera gadget". Det va ju inte d lättaste att hinna me tanke på att den omdirigeras efter bara några få sekunder o ja har ingen extern mus så d va svårt att hinna. Men idag så lyckades jag...jag-gadget 1-0....moahahaha.
Har haft en jätte bra helg. JObbade några timmar i lördags medans Andreas låg bakfull hihi. Igår så tog Andreas Wille på morgonen så att ja fick lite sovmorgon tjohooo =). När Wille kom o väckte mig för att d va frukost så hade dom bakat bröd...sååå gott =). Åkte ner till svärmor på eftermiddagen o fikade. Lugn o härlig helg och inte att förglömma....SOLEN sken heeela helgen =). Underbart. Snart är det vår.
Hoppas verklgen att soffan kommer den här veckan bara så blir allt perfekt hihi. ska ta o dammsuga innan ja drar till jobbet.

Bye bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar