onsdag 6 maj 2009

Oj oj oj

Nu är jag riktigt trött i kroppen. Skyfflat sand och grus i 2 dagar nu plus burit en massa plattor,hualigen. Men nu börjar det se ut som en riktig trädgård iallafall och inte en soptipp hehe.
Super snälla svärmor var här på förmiddagen och tvättade våra fönster inför visningen på lördag =),vart jätte glad när hon erbjöd sig för det är ju sååå tråkigt och tidskrävande. Men inte för henne,hon hade jätte bra grejer och det ända som behövdes var vatten. Underbart.
Krattade upp det mesta utav färgflagorna efter båten oxå. Grannen kom ut då och skulle klippa gräsmattan. Han hade sett att vårat hus är till salu och förstog oss om varför vi säljer. Så sa han så här- Är man under 35 och köper ett hus och påtar i trädgården så har man nåt fel i huvet.
Ja han uttrycker sig lite tokigt men han utvecklade det en stund senare och sa så här_ fram till 20 öser man järnet,fram till 40 lever man livet och efter det kan man fundera på att gå och påta i trädgården.
Han har faktiskt en poäng där. Det är ju en av anledningarna till att vi säljer,vi vill leva det goda livet ett tag nu och känna att när man har kommit hem och stängt dörren så är det inget som måste göras i trädgården innan man får ta det lugnt. Sen har vi ju förstås fler anledningar till att sälja. Men bara ett för att inte sälja vad jag kan komma på och det är för att det är mysigt och skönt på sommaren. Är det anledning nog att inte sälja? Nää,det är ju inte det.

Nä nu ska jag nog titta på hem till gården som ja spelade in tidigare hihi,den är faktiskt bra och det händer saker som är realistiska =D.

bye bye

2 kommentarer:

  1. Vadå? Menar du att "days of our lives" inte är realistiskt?? ;)

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHA nåt sånt kanske ;)

    SvaraRadera